Workshops: Leer zelf de fijne kneepjes van het vak.

Glasatelier Columbus biedt ook workshops aan onder leiding van Bonnie. Zowel voor beginners als gevorderden is er een breed aanbod van enkel- of meerdaagse cursus in groepsverband. Bonnie heeft ook een programma voor een groepsuitje.

Beginner

Start je kennismaking met glas-in-lood als ambacht en kunstvorm. Maak je eigen ontwerp en onder begeleiding van Bonnie leer je al doende de techniek. Deze workshop leert je de basis principes van glas-in-lood en is geschikt voor diegene die nog nooit met glas-in-lood hebben gewerkt. Verschillende startdata, altijd met meerdere mensen. Schrijf je nu in en krijg bericht als de volgende workshop van start gaat.

 

Schrijf je nu in

Gelijkgestemde

Wil je zelf ook beginnen als glazenier? Dan is ons opleidingstraject wellicht voor jou het meest geschikt. Gedurende een jaar gaan we dan wekelijks met je aan de slag om je de diverse technieken bij te brengen en te oefenen. Op dit moment zijn we in het proces om erkend te worden als opleidingsinstituut. Schrijf je nu in en ik neem contact met je op zodra de eerste startdatum bekend is.

 

Schrijf je nu in

Gevorderden

Ben je al een beetje thuis in de wereld van glas-in-lood en heb je al wat eigen werk gedaan? Misschien is onze Gevorderden workshop wat voor je. In een kleine groep van gelijkgestemde ga je met Bonnie dieper in op de techniek en de geschiedenis van glas-in-lood. Aan het einde van deze cursus ben je in staat om een bepaalde techniek te beheersen en er op eigen kracht verder in te oefenen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de startdata en inschrijfgeld.

 

Schrijf je nu in

Bedrijfsuitje of groepsuitje

Speciaal voor je collega’s, vrienden of vriendinnen, voor je verjaardag of het familieweekend geeft Bonnie ook ontdek-en-maak workshops. In een dagdeel krijg je wat achtergrond en instructie en ga je in koppels of als team aan de slag met het maken van een ontwerp. Dit kan je aan het einde van de workshop meenemen als leuk aandenken aan deze cursus. Alleen beschikbaar op afspraak. Wil je meer weten? Schrijf je dan nu in, of neem contact op met Bonnie.

 

Schrijf je nu in

Contact Bonnie voor workshops