Academie: Dit is hoe je leert werken met glas in lood.

Alle begin is moeilijk. Mijn eerste schreden in de wereld van glas in lood deed ik onder begeleiding van een ervaren specialist. Daarom bied ik hetzelfde aan: van opleidingscursus, exclusieve 1-op-1 workshop of een eerste begin met een starterset, mijn zelfgeschreven boek over glas in lood en wat simpele oefeningen om te beginnen!

Glasatelier Columbus biedt een cursus aan onder leiding van Bonnie. Deze cursus bestaat uit meerdere modules die samen een complete opleiding tot glazenier vormen. De modules worden gegeven in kleine groepen en er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.

september 2020 t/m mei 2021

Schrijf je nu in

Wil je weten wat Bonnie doet om haar ontwerpen tot leven te brengen? Boek dan nu een exclusieve workshop met Bonnie

1-op-1 workshop

Schrijf je nu in

Glasatelier Columbus biedt een volledig verzorgd groepsuitje aan. In deze korte workshop krijg je de kans om als team en individu vorm te geven aan een glas in lood project. Bonnie legt wat dingen uit, laat een aantal technieken zien en vervolgens gaat iedereen aan de slag met zijn eigen voorbereide werkstuk. Aan het einde van de workshop is het werkstuk klaar.

Schrijf je nu in

Check nu ook onze webshop en bestel het gratis boek, over de geschiedenis van glas in lood en een aantal simpele basis technieken.

Wil je ook meteen aan de slag? Met de starterset heb je alles in huis voor je eerste oefeningen. In combinatie met het boek nu voor maar 39 euro!

Naar de winkel!

Contact Bonnie