Groepsworkshop op locatie: Bedrijfsuitje, teambuildingdag, vriendinnendag of familiedag, glas in lood is een prachtige doe-activiteit.

Glasatelier Columbus biedt een volledig verzorgd groepsuitje aan. In deze korte workshop krijg je de kans om als team en individu vorm te geven aan een glas in lood project. Bonnie legt wat dingen uit, laat een aantal technieken zien en vervolgens gaat iedereen aan de slag met zijn eigen voorbereide werkstuk. Aan het einde van de workshop is het werkstuk klaar.

Teambuilding of gezelligheid.

Door gezamelijk deel te nemen, door elkaar te helpen, maar ook door het maken van je eigen beslissingen binnen het kader van de opdracht doen we aan teambuilding. Maar het is vooral ook erg gezellig en leuk om een klein ontwerp te maken en uit te voeren in glas.

Schrijf je nu in

Voor ieder wat wils

We beginnen elke workshop met een welkomstmoment en een korte uitleg over glas-in-lood . Daarna gaan we aan de slag met een voorbereid ontwerp, en leer je een aantal basis-technieken van glas-in-lood. Gedurende de 2,5 a 3 uur durende workshop is er eten en drinken aanwezig.

Omdat elke groep anders is, maken we van te voren een plan over wat we gaan doen. Zo is het mogelijk een teambuildingsoefening in te bouwen, of een eigen ontwerp te (laten) maken. Het hapje en drankje kunnen we ook uitbreiden naar een verzorgde lunch of een gezellige borrel. Laat weten wat je wensen zijn!

Contact Bonnie voor team workshop