Ben je op zoek naar een zelfstandige werkplek?

Als je al wat meer ervaring hebt, maar je bent nog niet zover dat je een eigen atelier wilt inrichten, of je hebt thuis geen ruimte om alles te kunnen doen wat je wilt? Wellicht heb ik dan de oplossing?

Werkplek huren

Voor 10 euro per uur bied ik een zelfstandige werkplek aan in mijn atelier.

Als je zelfstandig komt werken, kan het zijn dat ik zelf ook aan het werk ben. Het atelier is groot genoeg voor twee, maar ik kan tijdens mijn creatieve bezigheden geen begeleiding bieden. Het is dus echt een zelfstandige werkplek, in een goed uitgerust en ruim glasatelier.

10 euro per uur

Het tarief om vrij te werken in het atelier is 10 euro per uur. Dit is dan inclusief het gebruik van alle gereedschappen en werktafels. Ook koffie en thee zit bij deze prijs inbegrepen. Eventueel materiaalverbruik zit niet in deze prijs inbegrepen, maar wat er op voorraad is kun je natuurlijk gebruiken. Om de kosten overzichtelijk te houden heb ik alle materialen en prijzen overzichtelijk in een map gedaan.

Omdat ik ook regelmatig in mijn atelier werk is het handig om met mij een afspraak te maken over een dag en de tijd. Heb je interesse om zelfstandig te werken in een goed uitgerust atelier? Bel of app me op 06-17990871 of stuur me persoonlijk een mail op bonnie@glasateliercolumbus.nl.

Graag vooraf in overleg met mij dag en tijd reserveren. Dit kan per mail: bonnie@glasateliercolumbus.nl of app: 06 – 17 99 08 71.