Startersset: De simpelste manier om te beginnen met glas in lood.

Het starterspakket

Dit is een goed begin voor je eerste kennismaking met glas in lood.  Mensen vragen mij regelmatig hoe ze het beste kunnen starten, en net zoals met zoveel hobbies is het niet nodig een volledig atelier aan gereedschappen en materialen te hebben. Daarom begint het met de Starterskit. Hiermee kan je gemakkelijk en snel kennismaken met glas in lood.

In combinatie met mijn zelfgeschreven E-book is dit pakket een prachtige ingang in het vak glas in lood.

The kit includes:

  • 1x plaatje blank vensterglas van 20 x 30 cm (3 mm dik)
  • 1x plaatje blank vensterglas van 15 x 20 cm (3 mm dik)
  • Glassnijder gevuld met snijolie (incl. pipet om een volgende keer de glassnijder te vullen met snijolie)
  • Breek-gruistang met een bek van 10 mm
  • Breektang
  • Watervaste stift, kleur blauw, met een smalle en een dikke stift.
  • Snijliniaal ca. 30 cm

Bestel nu de starterskit

Vergeet niet mijn E-boek te downloaden!

Samen met de startsset is mijn e-boek een ideale combinatie. Alles wat je nodig hebt en alles wat je moet weten over glas in lood om meteen van start te gaan.

Bestel nu

Cursus, workshop of een dagje uit: Leer zelf de fijne kneepjes van het vak.

Cursus Glas in lood

Wil je zelf aan de slag als glazenier, of wil je gewoon serieus aan de slag met glas in lood dan is deze cursus wat voor jou. Ingericht in verschillende modules gaat deze cursus elk najaar van start in september. Je krijgt instructie in een professioneel atelier in Den Haag. De modules zijn los van elkaar te volgen. Het hele programma heeft een lengte van ongeveer 2 jaar.

Start je kennismaking met glas in lood als ambacht en kunstvorm. Maak je eigen ontwerp en onder begeleiding van Bonnie. Zo leer je al doende de techniek.  Voor meer informatie over de inhoud van het programma, de startdata, locatie en prijzen kijkt u hier

Exclusieve 1-op-1 workshop Glascurves

Wil je een keer samen met mij een ontwerp van mijzelf maken? Wil je de techniek verkennen, verdiepen en samen aan de slag met een van mijn ontwerpen? Ik geef een aantal keer per jaar exclusieve 1-op-1 workshops. In de workshop van een dag maken we een ontwerp van mijn hand. Afhankelijk van je ervaring en wensen vertel ik over de technieken die we toepassen en waarom ik in het ontwerp bepaalde keuzes heb gemaakt. Aan het eind van de dag mag je het werkstuk mee naar huis nemen. Een beetje van jou en een beetje van Bonnie!

Voor meer informatie over hoe je je voor deze EXCLUSIEVE WORKSHOP kan inschrijven vind je hier